nl en
Great looks, Comfort and Quality you can rely on!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Full '90: Deze keepershelmen en hoofdbanden beschermen de keepers tegen ernstig hoofdletstel in het geval van een ongewenste botsing op een hard oppervlak.
 
In het hedendaagse voetbal is een hersenschudding een veel voorkomende blessure. Het probleem is echter dat deze zelden of nooit wordt opgemerkt laat staan gediagnostiseerd terwijl de gevolgen van een hersenschudding zeer groot kunnen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de hersenschuddingen niet worden opgemerkt. Een hersenschudding kan leiden tot ernstig hoofd – en hersenletsel die zich pas op latere leeftijd kan etaleren. Het kan dus zijn dat deze beschadiging niet meteen zichtbaar is.
 
Omdat de keeper in de positie staat waarin hij/zij een grotere kans op een botsing heeft, heeft Full90 een speciale keepershelm en speciale hoofdband voor keepers ontwikkeld. Bij een botsing met een hard object als bijvoorbeeld een knie, een voet, de grond of zelfs de doelpaal zorgt de Full90 keepershelm of hoofdband ervoor dat de impact op het hoofd minimaal is. De helm en hoofband absorbeerd de kracht die vrijkomt bij een botsing en voert die af zodat het hoofd zoveel mogelijk vrij blijft van de schok. Dit verminderd de kans op een hersenschudding en dus hoofd- en hersenletsel aanzienlijk.
 
Onderzoek heeft bewezen dat het dragen van hoofdbescherming tijdens het voetballen de kans op een hersenschudding met ten minste 50% verminderd.
 
ONEkeeper.nl is een groot voorstander van optimale veiligheid voor de keeper en adviseert daarom de Full90 keepershelm of hoofdband te gebruiken om de kans op hoofd- en hersenletsel te verminderen.
 
De Full90 keepershelm en hoofband zijn te koop via de ONEkeeper webshop of op de ONEkeeper keepersdagen waar ONEkeeper.nl aanwezig is.

Openingstijden en contactmomenten

Wil je je bestelling ophalen of producten van ONEkeeper passen?

Je bent van harte welkom in onze showroom, bel, mail of app ons voor een afspraak.

Wil je persoonlijk advies?
Bel ons:            +31(0)186-683696 

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 8:30-17:00
Vrijdag en zaterdag op afspraak.
Feestdagen en zondag gesloten.

Algemene gegevens ONEkeeper

Laurens Janszoon Costerstraat 13-B
3261 LH Oud-Beijerland
Nederland

E-mail:                sales@onekeeper.nl
Telefoon nr:    +31(0)186-683696

WhatsApp:      +31(0)6 40 03 07 93
KvK nr:               66443075
BTW nr:             NL856555617B01

Vertegenwoordiger ONEkeeper in België:
Naam:                  Dhr. Joeri Kenens
E-mail:                 Joeri@onekeeper.be
Website:              www.keepersoutfit.be
Telefoon nr:     +32 476 58 24 93

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW