nl en
Great looks, Comfort and Quality you can rely on!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Wij zijn ONEkeeper!


“De beste kwaliteit en comfort van keepersproducten, waar elke keeper op kan vertrouwen! De looks van de keepersproducten zorgen in combinatie met de personalisatie voor een goede uitstraling."

Great looks, Comfort and Quality you can rely on!

Onze historie:
De droom van Arjen de Vries werd in 2012 werkelijkheid, een eigen keepershandschoenen merk werd opgericht onder de naam; ONEkeeper. Het idee om een eigen keepershandschoenenmerk te starten was al een langere tijd aanwezig. Na een aantal jaren van ontwikkelen en testen waren ze er in 2013 dan eindelijk; de ONEkeeper Pro Classic modellen. De vernieuwde versie van de eerste Pro Classic modellen die ONEkeeper op de markt bracht zijn tevens nog steeds verkrijgbaar.

 
Bij het ontwikkelen hebben verschillende topkeepers de huidige eigenaar geholpen om ervoor te zorgen dat de keepershandschoenen van hoogwaardige kwaliteit zouden zijn. De beste materialen van over de hele wereld werden verzameld en in de fabriek geassembleerd tot de ONEkeeper Pro Classic.

Nu ONEkeeper met de Pro Classic modellen de markt hadden betreden wist Arjen de Vries dat er doorontwikkeld moest worden. Zo startten de ontwikkelingen van de Fusion modellen, en werden de Pro Classic modellen doorontwikkeld.

In Januari 2015 werden de Fusion modellen geïntroduceerd. De Fusion modellen hebben een ander vingertype en hiermee speelt ONEkeeper in op de behoeftes van de doelgroep.

In 2016 zijn de Pro Classic en Fusion modellen doorontwikkeld, middels nieuwe materialen en een anti slip aan de binnenkant. Naast de ontwikkeling van de handschoenen werd er achter de schermen hard gewerkt aan een ONEkeeper kledinglijn.
Sinds begin 2017 heeft ONEkeeper een eigen kledinglijn, waardoor we de keepers nu van vrijwel al zijn/haar benodigdheden kan voorzien.
Er is meer op komst, want de ontwikkelingen stoppen nooit bij ONEkeeper.

In het einde van 2017 bracht ONEkeeper de C-Tec modellen op de markt. De C-Tec modellen zijn uitgerust met de Negatieve vinger. Met de Negatieve vinger zijn alle naden naar binnengestikt, dit zorgt ervoor dat de handschoen nauwer op de vingers aansluiten wat prettiger kan zitten.

In het einde van 2018 introduceerde ONEkeeper de meest revolutionair en innovatieve handschoen tot nu toe, de ONEkeeper Iconic. De ONEkeeper Iconic is uitgerust met de Negatieve Vinger. De Negatieve Vinger zorgt ervoor dat de handschoen nauwer op de vingers aansluit wat voor meer comfort kan zorgen. 

 
Onze droom:
ONEkeeper, het grootste merk in de Benelux en de keeper van het Nederlands elftal met onze keepershandschoenen speelt. Dat is de droom die we nu werkelijkheid proberen te maken.
Inmiddels keepen er meerdere profkeepers met de ONEkeeper keepershandschoenen. Maar ook zeker in het amateurvoetbal groeit de populariteit van ONEkeeper snel.
Wij geloven in ONEkeeper.

 
Onze identiteit:
Sinds 2013 levert ONEkeeper topkwaliteit keepersproducten, toch is dat voor ONEkeeper nooit genoeg geweest. De service aan de klanten is volgens ons de sleutel tot het succes. Onze producten worden enkel direct aan de keepers verkocht, via keepersscholen en voetbalverenigingen of via de website. Op deze manier hebben we direct contact met alle klanten en wordt de klant altijd optimaal geholpen.
Als extra service worden alle ONEkeeper keepershandschoenen voorzien van gratis bedrukking, hierdoor ontvangt iedere klant zijn eigen gepersonaliseerde handschoenen.
 
De ONEkeeper keepersproducten worden constant doorontwikkeld om de beste kwaliteit te kunnen garanderen aan de klanten.
 
“Love Goalkeeping”
 

De producten die verkrijgbaar zijn bij ONEkeeper.nl:

ONEkeeper handschoenen
Samen met enkele topkeepers hebben wij onze eigen keeperhandschoenen ontwikkeld die een uitstekende prijskwaliteit verhouding hebben. We hebben gekeken naar de verschillende wensen en behoeften van keepers en deze toegepast op de handschoenen. De handschoenen zijn gemaakt van de beste materialen die er zijn zoals de enige echte originele Duitse latex foam. Daarnaast hebben de handschoenen allemaal speciale aanpassing die voor een langere levensduur zorgen zoals dubbele stiknaden en een diepe elastische inkeping tussen duim en wijsvinger.
Op dit moment zijn er 2 verschillende collecties keeperhandschoenen voor senioren beschikbaar: de Pro Classic collectie en de Fusion collectie. De Pro Classic beschikt over een ronde vinger (rollfinger) en een negatieve naad (alleen Aqua en Quartz foam) en is beschikbaar in 6 verschillende foamsoorten: Wet & Dry, Aqua, Mega Robusto, Contact, Quartz en Kunstgras. (Voor specifieke uitleg over de foamsoorten zie uitleg bij de modellen).

De Fusion-collectie kenmerkt zich door de speciale Fusion vinger (half rond, half plat) en de speciale anti slip aan de binnenkant van de keepershandschoen die zorgt voor een optimale feeling met de bal en voorkomt dat de hand gaat glijden bij vochtige omstandigheden. De Fusion-collectie is op dit moment beschikbaar in 6 verschillende foamsoorten: Wet & Dry, Aqua, Kunstgras, Contact, Mega Robusto en Quartz.
Naast de senioren en junioren collectie is er ook de pupillen collectie. Deze collectie bestaat uit de Pro Classic pupil de Fusion pupil en de C-Tec Pupil. Deze keeperhandschoenen beschikken ook over de originele Duitse foam en hebben als extra’s een beschermlaag die de slijtage als gevolg van contact met kunstgras verminderd.

De ONEkeeper C-Tec modellen zijn uitgerust met de Negatieve Vinger. Met de Negatieve Vinger sluit de handschoen nauwer aan op de vingers, dit kan prettiger zitten voor de keeper. De C-Tec modellen zijn beschikbaar in vier foamsoorten: de Wet 'n Dry foam, de Aqua foam, de Contact foam en de Robusto foam.

De ONEkeeper Iconic modellen zijn onze meest innovatieve en revolutionaire handschoenen tot nu toe. De Iconic modellen zijn uitgerust met de Negatieve Vinger. Met de Negatieve Vinger sluit de handschoen nauwer aan op de vingers, dit kan voor de keeper prettiger zitten. De Iconic modellen zijn speciale handschoenen, ze hebben namelijk geen polsband. Zonder polsband kan de keeper zijn handen en polsen vrij bewegen. De foam zit tot de onderarm, door de structuur van de foam voelt de handschoen als een tweede huid, dit zorgt ervoor dat een bal vangen erg natuurlijk en fantastisch aanvoelt. De Iconic modellen zijn beschikbaar in vier foamsoorten: de Wet 'n Dry foam, de Aqua foam, de Contact foam en de Robusto foam.

ONEkeeper kleding
De  ONEkeeper kleding “Van keepers, Voor keepers” voldoet aan alle wensen van de keeper. De kleding een zeer goede uitstraling en de kleding is zeer comfortabel. Naast comfort is er gekeken naar de functionaliteit van de ONEkeeper kleding zoals het voorkomen van blessures.
WAZA-TEC
De Protection Short  Pro van ONEkeeper is uitgerust met WAZA-TEC. WAZA-TEC, speciaal ontwikkeld door ONEkeeper,  is een type padding bestaand uit aan elkaar gesloten kleine schakels die samen een groot vlak vormen. WAZA-TEC zorgt voor een pasvorm die zich aan het lichaam aanpast en o.a. daardoor comfortabel aanvoelt. WAZA-TEC beweegt synchroon met het lichaam mee en heeft een strak en dynamisch design.  
Naast de Protection Short Pro zijn er diverse ondershirts en slidingshorts, een neopreen short, Lange keepersbroek, driekwart keepersbroek, korte keepersbroek en een nekwarmer verkrijgbaar.

Met de kleding van ONEkeeper maak jij je keepersoutfit compleet!

Bekijk de gehele ONEkeeper kledinglijn
hier.

McDavid beschermingskleding
McDavid is een wereldwijd zeer bekend merk gespecialiseerd in sportmedische en sportbeschermende artikelen. ONEkeeper.nl heeft voor de keepers alle relevante artikelen van McDavid in het assortiment genomen. De McDavid artikelen beschikken over de meest innovatieve materialen en technieken die de keepers zo goed mogelijk beschermen. Deze artikelen zijn met een korting van 15% op de normale prijs bij ons te koop.

Voor het uitgebreide assortiment kijk snel op de McDavid pagina!

Full90
Full90 heeft speciaal voor keepers een keepershelm en een keepershoofdband ontwikkeld die bij ongewenste botsingen met een hard object (knie, hoofd, grond of doelpaal) de impact verminderd en de keeper beschermd tegen ernstig hoofd- en/of hersenletsel. ONEkeeper.nl staat voor een maximale bescherming en veiligheid van de keeper en heeft daarom de Full90 keepershelm en hoofdband in het assortiment genomen.

Voor meer informatie klik dan hier!

Keepersdagen/Keepersclinics
Naast het verkopen van keepers gerelateerde producten organiseert ONEkeeper ook keepersdagen en keepersclinics. In samenwerking met diverse voetbalverenigingen zet ONEkeeper een onvergetelijke dag neer voor keepers. Onder leiding van professionele keeperstrainers zullen de kinderen aan de hand van een vooraf vastgesteld thema verschillende oefeningen uitvoeren waarbij ze kunnen werken aan hun techniek maar ook vooral plezier kunnen hebben in het keepersvak.
Bij de keepersdagen zal ook mits mogelijk een demo-training gegeven waaraan vaak de 1e en 2e keeper van de desbetreffende club mee zullen doen. Ook wordt geprobeerd om een profkeeper of een 2e/3de divisie keeper uit te nodigen om mee te doen aan de demo.

Keepersvoorlichtingen
ONEkeeper.nl organiseert in combinatie met keepersdagen en keepersclinics ook keepersvoorlichtingen. Bij deze voorlichtingen krijgen de keepers een presentatie over het keepersvak. Daarin wordt verteld wat het keepersvak nou precies inhoudt en wat er allemaal nodig is om goed te kunnen keepen. Ook wordt er wat verteld over de ONEkeeper producten om de keepers een indruk te geven over wat wij doen voor keepers en de producten die we hebben. Wij zien dat er bij clubs steeds meer behoefte is om hun (jeugd) keepers te instrueren over het keepersvak en over goede materialen. We hebben dan ook al bij verschillende voetbalclubs bijeenkomsten georganiseerd waarin we goede voorlichting konden geven.
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! Wij zullen klaar staan om u te voorzien van de beste service en advies. U kunt ons bereiken via:
@:
sales@onekeeper.nl
T: 0186-683696
Facebook: 
ONEkeeper.nl
Instagram: ONEkeeper

Wij wensen u veel plezier toe met de ONEkeeper handschoenen of een van onze andere fantastische producten!
 
Team ONEkeeper.nl


ONEkeeper.nl valt onder ONEkeeper CV

Adres:     L.J. Costerstraat 13-B - 3261 LH Oud-Beijerland
E-mail:    
Sales@onekeeper.nl
Tel.:         0186-683696
BTW nr.:  NL856555617B01
KvK nr.:   66443075

Openingstijden en contactmomenten

Wil je je bestelling ophalen of producten van ONEkeeper passen?

Je bent van harte welkom in onze showroom, bel, mail of app ons voor een afspraak.

Wil je persoonlijk advies?
Bel ons:            +31(0)186-683696 

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 8:30-17:00
Vrijdag en zaterdag op afspraak.
Feestdagen en zondag gesloten.

Algemene gegevens ONEkeeper

Laurens Janszoon Costerstraat 13-A
3261 LH Oud-Beijerland
Nederland

E-mail:                sales@onekeeper.nl
Telefoon nr:    +31(0)186-683696

WhatsApp:      +31(0)6 40 03 07 93
KvK nr:               66443075
BTW nr:             NL856555617B01

Vertegenwoordiger ONEkeeper in België:
Naam:                  DV13
E-mail:                 info@DV13.be
Website:              www.DV13.be
Telefoon nr:     +32(0)476582493

Vertegenwoordiger ONEkeeper in Duitsland:
Naam:                  Dhr. Jan Dammer
E-mail:                 Info@Dammersport.de
Website:              www.dammersport.de
Mobiel nr:       +31 6 33140375
Telefoon nr:   +(0049) 496 290 689 84

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW